4 Luxe hotels op Karpathos Griekenland

4 Luxe hotels op Karpathos Griekenland

Meer luxe? Iets meer te besteden? Dan zijn de onderste 4 hotels wellicht iets. De kamers zijn vaak nieuw of gerenoveerd. Een goede service en een mooi uitzicht op zee. De hotels zijn in het hoofdseizoen het duurst, dit zijn de maanden juli en augustus. Voor juli en na augustus dalen de prijzen snel.

Alimounda Mare – Pigadia (Karphos-stad) ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ | (TIP)

Opzoek naar luxe en rust? Dan is Alimounda Mare in de hoofdplaats Pigadia het hotel. Het hotel beschikt over 5 sterren en is nog relatief nieuw. Dit is tot nu toe ook het enige hotel op Karpathos dat 5 sterren heeft en aangeboden wordt door een Nederlandse reisorganisatie. 

Het complex heeft 255 kamers en suites, direct aan het strand en op slechts 5 minuten lopen van de haven en het centrum van Pagadia.

Het hotel ligt op ongeveer 15 kilometer van de luchthaven. Het hotel is geschikt voor kinderen. Voor de kinderen is er een kinderbad en een speeltuin.

✅ Pure luxe
✅ Nieuw
✅ Direct aan het strand
✅ Prachtig zwembad
✅ 5-sterren

Silene Villas – Amoopi ⭐️⭐️⭐️⭐️

Silene Villas in het dorpje Amoopi is een beetje anders. Silene Villas bestaat uit een aantal huisjes/bungalows. Deze huisjes zijn allemaal anders ingericht met veel faciliteiten. De huisjes worden online zeer goed beoordeelt. Zeker een kijkje waard. 

Villa Reina Appartementen – Amoopi ⭐️⭐️⭐️⭐️

Modern, nieuw en smaak. Dat vind je bij Villa Reina Appartementen in de badplaats Amoopi. Het complex bestaat uit 8 appartementen die volledig zijn uitgerust. Airco, uitgebreide keuken, tv met satellietdekking en zelfs een wasmachine.

Zoals gezegd ligt het complex in de badplaats Amoopi. Amoopi heeft een van de mooiste stranden van het eilanden. Je kan hier wel tot ongeveer 100 meter het zeewater inlopen zonder dat je kopje onder gaat.

✅ Luxe badkamer
✅ Nederlandse eigenaresse
✅ Dichtbij restaurantjes
✅ Op slechts 7 kilometer van Pagadia

Aegean Village Beachfront Resort – Amoopi | ⭐️⭐️⭐️⭐️ (TIP)

Aegean Village Beachfront Resort ligt boven het afgelegen strand van Amoopi. De meeste kamers hebben hierdoor dan ook uitzicht op zee. En hierdoor zijn de balkons goed gemeubileerd.

De standaardkamers van Aegean Village zijn traditioneel ingericht. Terwijl de superior kamers modern en stijlvol zijn ingericht. Alle kamers hebben een airco, satelliettelevisie en een koelkast.

✅ a-la-carte dineren
✅ Luxe/moderne kamers
✅ Prachtig uitzicht
✅ Restaurants in de buurt

4 Luxe hotels op Karpathos Griekenland

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven