Kos Uitgaan

Lees hier over het bruisende en gevarieerde uitgaansleven op Kos. Uitgaan op Kos Griekenland is populair en het leeft. Het uitgaan leven op Kos speelt zich voornamelijk af in de plaats Kos-Stad rondom de haven. 

Inhoudsopgave Kos Uitgaan

Kos is een van de populairste Griekse eilanden onderen de Nederlandse jongeren. Het eiland is geliefd bij Nederlandse jongeren omdat het kleinschalig, goedkoop, zandstranden, zon, vriendelijke eilandbewoners, geen vechtpartijen zoals in Spanje en net zoals in Nederland veel op de fiets gedaan kan worden. De haven van Kos staat in de avond dan vaak ook vol met fietsen wat aanvoelt als een Nederlandse stad. 

Veel gestelde vragen over Kos uitgaan

Uitgaan op Kos doe je in de oude en de hoofdplaats van Kos: Kos-Stad. Hier vind je een levendig uitgaansgebied met een heuse barstreet vol bars. De barstreets in Kos-Stad zijn Diakon en Nafklirou. 

Ja, Kos-Stad is leuk voor jongeren. In Kos-Stad kan je goed uitgaan. De sfeer is er gemoedelijk en betrouwbaar. In juni wordt het eiland voornamelijk overheerst door jongeren van rond de 18 jaar. In de maanden juli en augustus zullen de leeftijden stijgen naar 21 plus. 

Kos uitgaan, de beste plekken

Op Kos zijn er twee plaatsen waar een nachtleven is en dit is in de hoofdplaats Kos-Stad en in Kardamena. Kardamena Kos is bij ons Nederlanders wat minder bekend en gericht op de wat volwassen jongeren onder de 30 jaar. 

Camel Bar Kos

Camel Bar is een uitgaansbestemming in Kos-Stad voor algemeen jonge jongeren. Het is onder Nederlandse jongeren de populairste plek met Nederlandse proppers. Bij Camel Bar gaat het door tot diep in de nacht en vind je in de haven bij de grotere boten. Je parkeert je fiets net als in Nederland naast de kroeg. 

West Bar Kos

West Bar vind je in de bar street. Net als Camel Bar Kos is West Bar ook erg populair onder de Nederlanders. Bestel hier een vissenkom cocktail en geniet van de muziek en licht Scandinavische sfeer. 

Downtown Kos

Downtown Kos vind je in de plaats Kardamena Kos. Het is de drukste en populairste club van Kardamena. Downtown Kos heeft fatsoenlijke dj’s en een kleine dansvloer. 

Beste kroegen van Kos-Stad

Bar Street zijn twee straten met alleen maar bars. Hier vind je biertuinen, muziek en verfijnde cocktailbars in de twee straten: Diakon en Nafklirou. 

Zero Cafe Bar

Bij Zero Cafe bar vind je ambachtelijk bier. Het is een bijzondere bar waar je niet de shots en viskommen vindt. Zero Cafe Bar heeft een tuin met een rustige sfeer. Totaal anders dan bij de Camel Bar en West Bar. Diverse Griekse biertjes en lokale sterke dranken vind je hier voor een schappelijke prijs. 

Blues Brothers

Blues Brothers Kos is een Engelse pub waar je de wedstrijden uit engeland kan bekijken. De kroeg heeft een Engelse gezellige sfeer met veel drank. Het Blues Brothers cafe vind je in de haven vlakbij de rotonde “Dolphin Square”.

Evenementen en feesten op Kos Griekenland

De kroegen zat dan is het tijd voor een legendarisch feest. Dan zijn er nog een aantal evenementen en feesten op Kos Griekenland. 

Summer Star Kos

Elk jaar komen er enkele Nederlandse en internationale dj’s naar het nachtleven van Kos. Dit wordt door Kos Summer Star georganiseerd. Er is een vijf wekelijkse event tijdens het hoogseizoen welke ongeveer de hele dag doorgaat. 

Full Moon party Kos

Slecht een keer per maand organiseer de Mylos Beach-bar de legendarische Full Moon Party. De Full Moon party wordt gehouden bij Lambi Bach en is het grootste strandfeest van Kos. Normaal gesproken is Mylos beach Bar een relaxte plek om te genieten van het weer, cocktail en een hapje eten. Bekijk de website van Mylos Beach-bar voor de planning. 

Kos Uitgaan
Schuiven naar boven